План "здачі Криму в оренду": у Путіна дали очікуваний коментар
Категорія
Світ
Дата публікації

План "здачі Криму в оренду": у Путіна дали очікуваний коментар

План "здачі Криму в оренду": у Путіна дали очікуваний коментар
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі невідомо про план українського депутата від Радикальної партії Андрія Артеменка щодо передачі окупованого Криму в оренду РФ терміном на 50-100 років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Крім Пєскова новину про план українського депутата, запропонований Майклу Флінну, колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони, прокоментував і голова комітету Ради Федерації РФ з оборони і безпеки Віктор Озеров. За його словами, план, згідно з яким Крим передається Росії в довгострокову оренду, а з Москви знімають частину санкцій, позбавлений сенсу і не узгоджений з російською владою.
«Ці пропозиції є абсурдними і для Росії неприйнятні, з Росією вони не узгоджувалися», - заявив Озеров.

Читайте також: "Зрадник" і російський слід в оточенні Трампа: західні ЗМІ поставили п'ять питань
Російський чиновник також підкреслив, що Москва самостійно вибудовує відносини з Вашингтоном і не потребує послуг українських політиків.
Так званий "глава Громадської палати Криму" Григорій Іоффе вважає, що розглядати ідею про оренду півострова всерйоз не можна.
«Це безрозсудно, якщо хтось думає, що можна орендувати людей», - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп може призначити своїм радником з питань національної безпеки колишнього посла США в ООН Джона Болтона, прихильника озброєння України і прискорення її вступу до НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?