Платформа Parimatch офіційно заявила про призупинення діяльності
Категорія
Технології
Дата публікації

Платформа Parimatch офіційно заявила про призупинення діяльності

Платформа Parimatch офіційно заявила про призупинення діяльності
Джерело:  online.ua

ТОВ "Паріматч" офіційно підтвердило призупинення діяльності після запроваджених проти нього санкцій РНБО, однак обіцяє, що поверне усі гроші своїм клієнтам.

Джерело: Фейсбук-сторінка Parimatch Ukraine

Платформа Parimatch припиняє свою діяльність в Україні

Операційна діяльність компанії припинена. Платформа для клієнтів недоступна, сайт pm.ua заблоковано, – мовиться в офіційній заяві власників платформи.

Окрім того, наголошується, що зараз букмекер намагається знайти легальний механізм повернення коштів клієнтів, оскільки через введені санкції їх заморожено. Згідно з останніми даними, відомо про 250 мільйонів гривень клієнтів компанії, які залишаються заблокованими.

Керівництво ТОВ "Паріматч" заявляє, що призупиняє всі контракти і шукає можливість для погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги.

Ба більше, власники платформи оголосили про завершення трудових відносин з колективом компанії.

Ми розуміємо, що зупинка всіх операційних процесів компанії не дасть нам можливості виконувати наші зобов'язання перед командою, – заявили у Parimatch Ukraine.

Також вказано, що букмекер розраховує на додатковий аналіз і розгляд ситуації навколо санкцій.

Що відомо про ситуацію у гральному бізнесі України

10 березня український лідер Володимир Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти російського та українського грального бізнесу за відмивання грошей та несплату податків.

Зокрема, під санкційний удар потрапив найбільший букмекер України — "Паріматч".

Керівництво компанії рішення глави держави назвало ганебним та закликало розібратися. Представники платформи стверджують, що податки платять справно, а бізнес в країні-агресорці закрили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?