Платіжки українців доповнять новою комунальною послугою - що про це відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Платіжки українців доповнять новою комунальною послугою - що про це відомо

Платіжки українців доповнять новою комунальною послугою - що про це відомо
Джерело:  online.ua

КП "Київтеплоенерго" вивело в окрему позицію плату за будинкові лічильники тепла й постачання гарячої води. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт установи.

Зміни торкнуться платіжок за березень, які українці отримають протягом квітня. Нововведення відноситься до усіх міст країни.

"Середній розмір внеску становитиме близько 30 грн/квартал. Вартість зазначеної послуги, відповідно до закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання", була видалена з тарифу на опалення і гарячу воду і зазначатиметься в рахунках окремо", - зазначили у КП.

У "Київтеплоенерго" пояснили, що розміри внесків визначило розпорядження КМДА № 2244 від 24 грудня 2019 року. Воно стосується 9,6 тисячі столичних будинків та не має відношення до індивідуальних приладів обліку.

Підприємство додало, що розміри внесків залежать від типу лічильника, витрат на його обслуговування (огляд пломбування тощо), кількості квартир в окремому будинку.

Як повідомляв ONLINE.UA, продукти в Україні миттєво почали дорожчати на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Зростання цін відобразилося на традиційному борщовому наборі в Україні — НБУ пояснив причини таких змін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?