Плівки Гончарука: в УДО зробили термінову заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Плівки Гончарука: в УДО зробили термінову заяву

Плівки Гончарука: в УДО зробили термінову заяву
Джерело:  online.ua

Управління державної охорони оголосило про повну співпрацю з силовиками Служби безпеки України щодо справи з таємними аудіозаписами прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку управління у Facebook.

Військовослужбовці, які охороняють Кабінет міністрів, не причетні до політичного скандалу, який спровокував масштабні слідчі дії.

"Управління державної охорони України відкрито співпрацює зі Службою безпеки України в межах кримінального провадження щодо незаконного прослуховування Прем‘єр-міністра України Олексія Гончарука, щоб зняти будь-які можливі підозри в причетності військовослужбовців УДО України до цього інциденту", - зазначили у пресслужбі.

Відомство закликало журналістів не публікувати жодних неофіційних даних щодо розслідування. У пості в соціальній мережі згадана низка українських медіа, які, судячи з усього, й оприлюднили ці неперевірені відомості.

Нагадаємо, СБУ підозрює, що аудіозаписи, на яких Гончарук обговорює президента Володимира Зеленського та ситуацію в Україні, монтувалися в офісі окремих програм телеканалу "1+1". Напередодні силовики провели обшуки в офісах проєктів "Гроші" та "Секретні матеріали".

Як повідомляв ONLINE.UA, представники "1+1" звернулися прямо до Зеленського, СБУ, Офісу генпрокурора, Верховної Ради та інших структур влади із закликом припинити зазіхання на свободу слова в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?