По Кривому Рогу знову завдали ракетного удару
Категорія
Україна
Дата публікації

По Кривому Рогу знову завдали ракетного удару

По Кривому Рогу знову завдали ракетного удару
Джерело:  online.ua

15 вересня близько 17.00 російські війська завдали удару по Кривому Рогу – вдруге за день. Повідомляють про два прильоти в районі гідротехнічних споруд.

Джерело: Олександр Вілкул

РФ завдала удару по Кривому Рогу

Кривий Ріг – ракетний удар. Залишайтесь у укриттях. Нічого не знімайте та не викладайте у соцмережі. Знову два прольоти в районі гідротехнічних споруд, - написав Вілкул.

Нагадаємо, що о 13.00 15 вересня крилата ракета влучила у промислове підприємство.

Повідомлялося про серйозні руйнування, детальні наслідки уточнюються. Попередньо – без втрат.

Ракетний удар по Кривому Рогу 14 вересня

14 вересня РФ 8-ма крилатими ракетами вдарила по гідротехнічній споруді у Кривому Розі. Внаслідок спричинених ними пошкоджень рівень води у річці Інгулець піднявся на 1-2 метри.

Наразі у місті триває ліквідація наслідків ракетної атаки, рівень води в річці Інгулець стрімко падає.

Була вчасно організована робота штабу, прийнято фахові рішення. Адже вода прибувала кожну годину на 40 см і досягла двох метрів у деяких місцях. Зараз рівень води впав на 50 см і наступні години він буде падати, адже вода в русло річки Інгулець поступає значно менше, - повідомив начальник ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Андрій Кульбач.

За його словами, зараз рівень води стрімко впаде, але вона залишиться ще в погребах та приватних подвір’ях. Її треба буде відкачувати за допомогою мотопомп.

Водночас Вілкул заявив, що через загрозу підтоплення вночі було евакуйовано кілька сотень людей з-понад 30 вулиць, які були в зоні ризику.

Було чотири ракети “Кинжал”, це найдорожчі ракети, і три - “Іскандер”. Всі удари були виключно по цивільній інфраструктурі. Одна з ракет влучила у гідроспоруду в Інгулецькому районі, шість ударів - в районі Карачунівського водосховища - основного резервуару води в нашому місті. Тобто фактично це була спроба окупантів змити водою частину м. Кривого Рогу - тобто фактично терористичний акт проти цивільних людей, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?