По США пронеслося руйнівне торнадо - моторошні наслідки
Категорія
Світ
Дата публікації

По США пронеслося руйнівне торнадо - моторошні наслідки

По США пронеслося руйнівне торнадо - моторошні наслідки
Джерело:  online.ua

Троє людей стали жертвами потужних ураганів у Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USA Today.

За журналістськими даними, кілька торнадо сталися на півдні країни. Вони повалили чимало дерев, а також зруйнували багато будівель.

Найбільше негода торкнулася штати Алабаму, Луїзіану, Міссісіпі та Техас. Один загиблий мешкав на луїзіанській території, а ще двої - в Алабамі.

Загалом на території Луїзіани урагани залишили без електропостачання близько 38 тисяч домогосподарств. У цьому штаті, а також у Міссісіпі, окремі школи скасували зайняття після ланчу заради безпеки школярів.

Синоптики вважають, у вівторок, 17 грудня, шторми можуть опанувати Північну та Південну Кароліну, Джорджію, Флориду.

Нагадаємо, нещодавно територія США зазнала чималих руйнувань через ураган "Доріан". Він став ледь не найпотужнішим за останні роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп через торнадо, яке йшло з Атлантики, скасував візит до Польщі. Тисячі людей евакуювали, щоб врятувати від загрози. Державний лідер закликав усіх буквально молитися за життя громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?