По військовим США знову потужно вдарили "Катюшами" - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

По військовим США знову потужно вдарили "Катюшами" - що відбувається

По військовим США знову потужно вдарили "Катюшами" - що відбувається
Джерело:  online.ua

По військовій базі США в Іраку знову завдали потужного ракетного удару. По військовому табору "Таджі", де базуються американські війська і військові коаліції, випустили кілька десятків 107-мм ракет - як мінімум 25 ракет прилетіли в зону дислокації військових. В результаті ракетної атаки п'ятеро військовослужбовців отримали поранення - троє американських і двоє іракських військових. Фото ракетного удару по військовій базі США з'явилося в мережі, передає ONLINE.UA.

Прессекретар коаліції на чолі з США по боротьбі з терористичним угрупуванням "Ісламська держава" Майлс Кеггінс уточнив, що новий обстріл по військовій базі був здійснений вдень 14 березня. Відзначається, що ця ракетна атака була несподіваною, оскільки сталася вдень. Всі попередні ракетні обстріли по військових базах США в Іраку зазвичай відбувалися вночі.

Західні ЗМІ повідомляють, що після нової ракетної атаки іракська армія виявила в сусідньому районі покинуту вантажівку з ракетною установкою, а також кілька невикористаних ракет. Вказується, що це були снаряди для "Катюші" - так зазвичай неофіційно називають російські ракетні системи залпового вогню на автомобільних шасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що аналогічний ракетний удар по військовій базі США в Іраку завдали три дні тому. Тоді в результаті атаки загинули троє військових - двоє з США, один з Великої Британії, ще 12 військових отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?