Побив військового в Хмельницькому. Поліція оголосила в розшук священника УПЦ МП
Категорія
Україна
Дата публікації

Побив військового в Хмельницькому. Поліція оголосила в розшук священника УПЦ МП

Побив військового в Хмельницькому. Поліція оголосила в розшук священника УПЦ МП
Джерело:  online.ua

Правоохоронці оголосили в розшук священника УПЦ МП Ігоря Слободяна, який 2 квітня у Свято-Покровському кафедральному соборі в Хмельницькому побив колишнього військового Артура Ананьєва.

Джерело: МВС

Священника УПЦ МП оголосили в розшук

Інформацію про Ігоря Слободяна розміщено на сайті МВС у розділі "Розшук".

Там зазначається, що датою його зникнення є 5 квітня.

Всіх людей, хто володіє інформацією про місцезнаходження Слободяна або іншими корисними відомостями про нього, просять телефонувати за наступними номерами: 102, 0968750613, 0673823119, 0382692211, 0382692364, — зазначили в МВС.

Зараз на основі заяви Ананьєва, яку він написав 3 квітня, триває розслідування.

Священник покинув територію регіону і, можливо, країну.

Що відомо про побиття військовослужбовця у Хмельницькому храмі

В мережі з’явилося відео, де священники УПЦ МП побили військовослужбовця Артура Ананьєва. Сутичка відбулася після питання чоловіка, яке він поставив вірянам.

Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат? – поцікавився чоловік.

Після цього декілька священників та чоловіків, які знаходилися в храмі накинулися на чоловіка та почали силою виводити його з храму, після чого повалили на підлогу та тримали.

У дописі депутата облради повідомляється, що пізніше до храму приїхали правоохоронні органи та затримали військовослужбовця за дрібне хуліганство.

Повідомляється, що Ананьєв з початку повномасштабного вторгнення РФ добровольцем пішов на фронт в складі 19-го стрілецького батальйону. Внаслідок бойових дій чоловік отримав контузію та черепно-мозкову травму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?