"Поблажок не буде": відомий політик жорстко відповів на прохання Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

"Поблажок не буде": відомий політик жорстко відповів на прохання Трампа

"Поблажок не буде": відомий політик жорстко відповів на прохання Трампа
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Швеції Стефан Льовен заявив, що буде радий поспілкуватися з президентом США Дональдом Трампом про арешт репера A$AP Rocky, однак він "не може і не буде намагатися впливати на прокуратуру або суди". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Очільник Білого дому написав 19 липня що закликає прем'єр-міністра Стефана Льовена "дізнатися, що ми можемо зробити, щоб допомогти А$AP Rocky".

Як відомо, Rocky утримують в Швеції вже протягом декількох тижнів, оскільки поліція розслідує його передбачувану участь у бійці. Перша леді Меланія Трамп і знаменитості, зокрема Каньє Вест, закликали Трампа втрутитися.

За словами шведського лідера, він знає, що Трамп "має особистий інтерес до справи".

Льовен назвав бажання Трампа провести розмову "безперечно позитивним" і сказав:

"Я поясню, що шведська судова система є незалежною. У Швеції всі рівні перед законом, і це стосується відвідувачів з інших країн - поблажок не буде".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель піддала критиці ксенофобські твіти президента США Дональда Трампа, які були спрямовані проти чотирьох жінок – членів Конгресу від Демократичної партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?