Поблизу Львова впав літак Ан-12 - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу Львова впав літак Ан-12 - перші подробиці

Поблизу Львова впав літак Ан-12 - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Поблизу Львова здійснив аварійну посадку вантажний літак Ан12. Він летів з італійського Віго до турецького Стамбула та здійснював посадку у Львові для дозаправки. Одразу ж перед запланованою посадкою він зник з радарів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДСНС.

"О 6:45 літак зник з радарів, а в аеропорту спільно з рятувальниками розпочали рятувально-пошукові роботи, повідомили в аеропорту "Львів". Злітну смугу аеропорту закрили на зліт і посадку щонайменше на годину. Згодом стало відомо, що літак здійснив аварійну посадку неподалік від кладовища поряд з селом Сокільники", - сказано в повідомленні.

За попередніми данимми, на борту літака перебували 7 членів екіпажу. Після зіткнення з землею троє з них отримали пошкодження. Про жертв аварії поки не повідомляється.

Після понад 40 хвилин пошукових робіт на зв'язок вийшов один з членів екіпажу та розповів про здійснену аварійну посадку. Літак було знайдено всього за півтори кілометри від злітної смуги аеропорту.

Нагадаємо, що 21 вересня переповнений маршрутний автобус «Мерседес-Спрінтер», який слідував до Одеси, зіткнувся з фурою-автоцистерною DAF, яка їхала назустріч — загинудо 9 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?