Поблизу Маріуполя на міні підірвався катер армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Поблизу Маріуполя на міні підірвався катер армії РФ

Поблизу Маріуполя на міні підірвався катер армії РФ
Джерело:  online.ua

Радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що днями в районі узбережжя Маріуполя на міні підірвався катер кремлівської окупаційної армії.

Джерело: Telegram-сторінка Петра Андрющенка

Що відомо про підрив катеру окупантів поблизу Маріуполя 

Так, 30 червня з'явилася інформація про "самоліквідацію" російського катера. Нині ж з'явилося підтвердження - десантна "Акула" дійсно підірвалася. Також вже відомо, що разом з катером "на концерт до Кобзона" відправилися російські моряки.

Нарешті отримали підтвердження, що дійсно 30 червня в акваторії Маріуполя підірвався на міні російський десантний катер проєкту 1176 "Акула" чорноморського флоту Д-106. Три моряки вже співають разом з Кобзоном пісні для риб, - зазначив Андрющенко.

У той же час Андрющенко повідомив, що у самому Маріуполі згорів склад окупантів з награбованим майном.

Фото - t.me/andriyshTime

За його словами, інцидент стався у суботу, 2 липня, близько 17:00. Окупанти зберігали вкрадене майно мирних жителів на складі СТО на Лівому березі Маріуполя.

Награбоване разом зі складом раптом запалало. МЧСники прилетіли рятувати "власне" майно, але не встигли. Черговий маріупольський недопалок відплатив грабіжникам, - зазначив Андрющенко.

Між тим, за даними місцевих ЗМІ, війська РФ оточили будівлю місцевого госпіталю, куди доставляють поранених військових в результаті потужного ранкового удару ЗСУ.

Видання "РИА. Мелітополь" пише, що окупанти перекрили рух транспорту в районі медмістечка легкою броньованою технікою.

За інформацією джерел видання, в міських лікарнях не вистачає донорської крові для цивільних, тому що весь резерв за наказом росіян був направлений в госпіталь.

На самому аеродромі досі спостерігається пожежа, імовірно - горить літак. У самому місті розставлені пости, проводяться посилені перевірки цивільних автомобілів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?