Побут на голому місці: в мережі показали, як українські бійці облаштовують позиції на передовій
Категорія
Україна
Дата публікації

Побут на голому місці: в мережі показали, як українські бійці облаштовують позиції на передовій

Побут на голому місці: в мережі показали, як українські бійці облаштовують позиції на передовій
Джерело:  online.ua

Українські військові показали, як облаштовують свої позиції на передовій. Незважаючи на повну відсутність умов, вони змогли створити собі комфортабельний побут.

Вражаюче відео з облаштованої позиції бійців ЗСУ на передовій показав в соцмережі користувач, відомий під ніком Білий Господар, повідомляє ONLINE.UA.

Автор відео показав в ролику, що українські військовослужбовці змогли організувати собі умови перебування "на голому місці". Вони обладнали і їдальню, і санвузли на своїй позиції, щоб після бойових дій мати можливість відпочити, як вдома.

"Вийшли під ніч уже, з "сірої" зони, на ВОП-колег армійців. Хлопці там, надали колосальну гостинність! Ми пояснювали їм, що ми хоч і "специ", але просто рядові - все одно. Дуже душевні хлопці, які облаштували побут - на голому місці", - коментує відео автор.

Українці захопилися охайністю і хазяйновитістю українських військових.

"Рубрика - коли руки звідки належить ростуть", "А на горі десь напевно і цибулька, і огірочки посаджені!", "Яка криївка вдала. Те ще дід, мабуть, навчив. Внуков тепер сучасні герої будуть вчити, як в степах українського Донбасу землянки рити. Перемога!"," Кілька разів переглянула відео, серце радіє! Гордість за наших! І все ж по тарілочках, акуратненько ... Мої ж ви хороші",- емоційно коментують відео користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що З СУ дали жорстку відсіч бойовикам на Донбасі, в результаті якої терористи зазнали масштабних втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?