Подібного ніде немає: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Подібного ніде немає: Зеленський звернувся до українців

Подібного ніде немає: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський виступив з гучною заявою. За його словами, запропонований владою України закон про ринок землі є найбільш лояльним з чинних в інших країнах. Своїм баченням він поділився в ході ознайомлення з роботою програми Доступні кредити "5-7-9%" в Укргазбанку, повідомляє ONLINE.UA.

"Я вам хочу сказати, що такого лояльного закону про ринок землі, як у нас, ніде немає. Вчора у нас був президент Республіки Туреччина Ердоган, який мені сказав, що у них теж було дуже багато питань у суспільства, фермерів, від уряду, особливо від попереднього уряду. Було багато закликів, на різних телеканалах. У них була більш жорстка система, вони відкрили його для всіх - і відкрили, повністю лібералізували", - сказав він.

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що в 1991 році Україна була з Туреччиною на одному рівні за всіма показниками: зростання економіки, ВВП, кількості населення, і вказав, що зараз населення Туреччини більше, ВВП в рази більший, ніж в Україні.

"Вони максимально лібералізували економіку, і гроші прийшли в країну", - наголосив президент.

Варто зазначити, що парламент розгляне законопроект про ринок землі 6 лютого.

"На порядку денному стоїть на цей тиждень. Здається, на четвер", - заявив перший заступник голови фракції Слуга народу Олександр Корнієнко.

Як відомо, аграрний комітет ВРУ презентував остаточну версію законопроекту про ринок землі. Документ передбачає, що ціна продажу паю не може становити менше від її нормативної грошової оцінки, а обмеження для купівлі землі в одні руки встановлено на рівні 10 тисяч гектарів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Кабмін підготував для українців новий сюрприз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?