Подоляк анонсував посилення "демілітаризації" прикордонних районів РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк анонсував посилення "демілітаризації" прикордонних районів РФ

Подоляк анонсував посилення "демілітаризації" прикордонних районів РФ
Джерело:  online.ua

Радник очільник Офісу президента Михайло Подоляк озвучив попередження, що інтенсивність "демілітаризації" Росії у прикордонних з Україною районах буде зростати найближчими тижнями.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

ОП обіцяє посилення "демілітаризації" прикордонних районів РФ

Інтенсивність війни дуже велика… Безумовно, така інтенсивність конфлікту буде точно відображатись на прикордонних районах РФ. Там будуть стрімко зростати панічні настрої, там будуть з’являтись конфліктні ситуації, там будуть вибухати склади, і це буде тільки й тільки поглиблюватись. І інтенсивність демілітаризації РФ, особливо в прикордонних районах, на мій погляд, в наступні тижні буде тільки суттєво зростати. І це буде викликати нарешті у росіян питання: "А що ж ми робимо в Україні? Чому ми там два місяці вбиваємо людей так масово, і яку ціну ми готові за це заплатити?". І ці склади, ці ГСМ, ці бази палива – це все буде наслідок, це будуть боргові виплати, які Росія починає платити за війну, - наголосив Михайло Подоляк.

Як уже згадувалося раніше, представник ОПУ назвав "абсолютно природним процесом" та "божественним втручанням у справи грішників" вибухи у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ.

Що важливо розуміти, 26 квітня офіційна Москва знову пригрозила ударами по "центрах прийняття рішень" у Києві у випадку, якщо Україна атакуватиме об'єкти на території РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?