Подоляк назвав заяви Лаврова класичною російською шизофренією
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк назвав заяви Лаврова класичною російською шизофренією

Подоляк назвав заяви Лаврова класичною російською шизофренією
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова про готовність до переговорів, а потім про бажання позбутися "антинародного й антиісторичного режиму" є російською шизофренією.

Джерело: Михайло Подоляк

Подоляк відповів на заяви Лаврова

Класична російська шизофренія: вранці заявляєш, що Москва прагне переговорів, а вже ввечері – що твоя мета – «позбутися антинародного київського режиму». І це каже суб'єкт, що представляє країну-варвара, яка без жодних причин вторглася на чужу територію та максимально жорстоко вбиває українців, - написав Подоляк.

Він зазначив, що «режими» – це щось у російських в'язницях, а в Україні є законно обрана влада, яка перемогла на чесних, конкурентних, демократичних виборах.

Вирішуючи скинути «антиісторичні режими», важливо самому випадково не опинитися на безумовному смітнику історії. Особливо якщо цивілізація вже вкрай зневажливо дивиться на суб'єктів, які скоїли стільки задокументованих важких воєнних злочинів.

Нагадаємо, що Лавров заявив, що РФ готова до ширшого кола обговорень, але Україна "буде упиратися", поки не переможе.

В цей же день він заявив, що РФ допоможе Україні позбутися "антинародного й антиісторичного режиму". Він заявив, що йому "шкода українську історію і тих, які піддалися державній пропаганді київського режиму і тих, хто його підтримує".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?