Подоляк озвучив нову версію вибуху на Кримському мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк озвучив нову версію вибуху на Кримському мосту

Подоляк озвучив нову версію вибуху на Кримському мосту
Джерело:  online.ua

На думку радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, вибух на Кримському мосту є результатом конфлікту між російськими силовиками.

Джерело: Твіттер-сторінка Михайла Подоляка, "УП"

Хто причетний до вибуху на Кримському мосту - версія Подоляка

А тепер серйозно. ФСБ/ПВК намагаються з‘їсти керівництво МО/ГШ. За мить до зміни кадрів ФСБ йде у нокдаун: прогледіли вибух на мосту Путіна. Тепер МО зможе звинуватити ФСБ у майбутніх поразках на півдні. Ще не очевидно, хто підірвав міст? Нагадаю – фура заїхала з РФ, - написав Михайло Подоляк.

На переконання представника Офісу президента, наразі ми спостерігаємо початок масштабних негативних процесів у країні-агресорці.

За його словами, різко впала керованість серед силовиків, почалися потужні конфлікти серед російських спецслужб, всі шукають винних в військових поразках, хочуть переформатувати найближче оточення пана Путіна і зайняти інші посади. Або арештувати тих чи інших генералів".

Як вважає Михайло Подоляк, логістика підриву, синхронізація з паливним ешелоном, обсяг знищеного дорожного полотна вказують на російський слід.

Наразі в цьому яскравому інциденті ми вбачаємо загострення конфлікту між військовими та силовимих структурами Росії та його вихід з-під контролю Кремля, - підсумував радник Єрмака.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?