Через вибух на мосту в районі Керченської протоки виникли великі черги кораблів
Категорія
Події
Дата публікації

Через вибух на мосту в районі Керченської протоки виникли великі черги кораблів

Через вибух на мосту в районі Керченської протоки виникли великі черги кораблів
Джерело:  online.ua

В районі Керченської протоки через ранкові вибухи та пожежі на Кримському мості утворились великі черги з кораблів. 

Джерело: Marine Traffic

В РФ виникли логістичні проблеми після руйнування Кримського мосту  

Морські затори утворилися переважно з російських суден

Затори утворилися по обидві сторони Керченської протоки - у Чорному та Азовському морях.

За даними карти, поблизу окупованого Криму скупчилися десятки кораблів, які очікують дозволу на прохід. Майже всіх з них російські.

При цьому представники Держінспекції РФ почали зупиняти фури, які прямують з території анексованого Криму у напрямку мосту.

Також повідомляється, що фури накопичуються на великих стоянках та АЗС.

При цьому співрозмовник агентства не має інформації про те, як можна виїхати за межі Криму.

Між тим, за словами військово-політичного оглядача групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка, до вибухів, пожежі та часткового руйнування Кримського мосту могло призвести звичайне недбальство кремлівських військових.

В'їзд на Кримський міст ретельно контролюється. Там розміщені стаціонарні інспекційно-оглядові радіотехнічні комплекси СТ-6035 Управління відомчої охорони Мінтрансу РФ, які перевіряють машини на наявність вибухових речовин. Те, що ми бачили підрив вантажівки, а не ракети, вже більш ніж очевидно. Тобто, вантажівка цілком могла перевозити якісь вибухові матеріали, можливо, навіть боєприпаси разом з детонаторами (що заборонено з техніки безпеки) і вони детонували. Вантажівка, заповнена вибухівкою у такій кількості могла потрапити на Кримський міст тільки після проходження поста, отже, це була вантажівка російських силовиків, і провезення здійснювалося з їхнього відома. Загалом... Це не ми. Це головотяпство!, - зазначає експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?