В РФ озвучили власну версію пожежі на Кримському мосту
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ озвучили власну версію пожежі на Кримському мосту

В РФ озвучили власну версію пожежі на Кримському мосту
Джерело:  online.ua

Представники РФ заявили, що причиною масштабної пожежі на Кримському мосту став підрив вантажівки та спалах цистерн із паливом на залізничній колії.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про вибух та пожежу на Кримському мосту 

Сьогодні о 6.07 на автомобільній частині Кримського мосту з боку Таманського півострова стався підрив вантажного автомобіля, що спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу, що прямував у напрямку Кримського півострова, - зазначили у Національному антитерористичному комітеті.

Також у російському НАК повідомили, що згодом стався частковий обвал двох автомобільних прольотів мосту. При цьому там заявляють, що арку над судноплавною частиною мосту не пошкоджено.

При цьому так званий "глава парламенту" Криму Володимир Константинов вже звинуватив у цьому Україну.

Наразі рух по Кримському мосту було перекрито. Зараз готується запуск паромної переправи.

Обмежено рух по автомобільній та залізничній частинах. Ведуться роботи щодо можливого запуску поромної переправи, - повідомив тимчасово виконуючий обов'язки "міністра транспорту" Микола Лукашенко.

Він рекомендував утриматися від поїздок у бік Кримського мосту.

Росіяни запевняють, що "всі логістичні схеми на випадок НС відпрацьовані", а поромна переправа вже готова до запуску.

Кримська залізниця повідомила про зупинку руху і затримку поїздів, очікується "затримка поїздів".

За свідченнями місцевих жителів, на мосту загорілася частина залізничної гілки, при цьому вони зазначили, що чули звуки вибухів. Але росЗМІ повідомляли, що пожежа сталася через загорання цистерни з паливом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?