Резніков в черговий раз відкинув можливість переговорів із Кремлем
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков в черговий раз відкинув можливість переговорів із Кремлем

Резніков в черговий раз відкинув можливість переговорів із Кремлем
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Олексій Резніков у день 70-річчя кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна в черговий раз відкинув можливість проведення переговорів із РФ. 

Джерело: Військове телебачення України

Україна не буде вести переговори із Кремлем 

З людиною, яка поки що очолює Росію, ніхто вже не говоритиме. Про це чітко сказав президент України. Хто представить Росію на можливих переговорах у майбутньому? Я вам скажу. Ті, хто вас уже обдурив. І готується зробити винними. Тому що, або вони – або ви. І ви знаєте, що це правда, - зазначив Резніков.

Голова Міноборони також звернувся до російських військових, зазначивши, що їх відправляють на смерть в Україні у той час, як їхній диктатор ховається у бункері.

Він боїться вашого прозріння, презирства та вашого справедливого гніву. Президент України Володимир Зеленський відвідує фронт. Чи то Лисичанськ під ударами, чи звільнений Ізюм. Я сам неодноразово вручав нагороди та бойову зброю найкращим воїнам прямо в окопах. Це честь для мене. Наш президент – зі своєю армією. Де ваш?, - наголошує Резніков.

Міністр оборони також зазначив, що країни НАТО постачають Україні зброю, але б'ють росіян цією зброєю українські воїни.

За його словами, кремлівські чиновники, що відправляють громадян РФ на війну проти України, тримають свої гроші у країнах НАТО.

Їхні сім'ї в країнах НАТО. Зовсім недавно вони чудово себе почували у Лондоні та Вашингтоні. Їм триста років не потрібен Лиман, Попасна чи Каховка. Вони навіть не знають, де це, - підкреслює Резніков.

Він закликав російських військовослужбовців врятувати Росію від трагедії, а російську армію – від приниження, а також пообіцяв "безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати.

Це послання з Києва. Мене звуть Олексій Рєзніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам приймати рішення. Ваші десантники зараз гинуть на правому березі Дніпра. Вони знають свою справу. Але хтось у Кремлі вирішив відправити їх на вірну смерть. Вас обманули і зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили у пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі. Тепер вас не слухають. Тому що послухати вас зараз означає визнати помилки. А у Москві не люблять правду. Їм простіше розповісти, як ви героїчно загинули у битві з вигаданими полчищами НАТО, - йдеться у зверненні Резнікова до російських військових.

Рєзніков наголосив, що російські військові нікого не "звільняють" в Україні, а знищують цілі міста, де зовсім нещодавно їх вважали добрими сусідами та говорили російською.

А тепер посіяно ворожнечу на покоління вперед.

Міністр поставив риторичне запитання, ким увійдуть в історію ті, хто прийшов воювати в Україну:

Як ті, хто воював під одним прапором із зеками? Ви й залишитеся в пам'яті як злодії, ґвалтівники та вбивці. Я вам скажу, що буде далі. Тисячі російських хлопців загинуть. Ще більше залишиться без рук, без ніг. Але їх зганьблять. А вас зроблять винними. І знову зрадять. Як уже зраджували не раз. Після війни саме ви будете дивитися в очі калікам, вдовам та сиротам ваших солдатів. Бо ніхто з Кремля до них не вийде. Вам доведеться жити поруч із тими, хто зараз натовпом біжить від мобілізації до Фінляндії, Грузії, Казахстану і навіть Монголії. І вони будуть впевнені, що вчинили правильно. Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно.І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати Росію від трагедії, а російську армію – від приниження. Але час минає. Не проґавте його, - зазначає голова Міноборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?