В ОП прокоментували вибухи на Кримському мосту
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП прокоментували вибухи на Кримському мосту

В ОП прокоментували вибухи на Кримському мосту
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, вибух та пожежа на Кримському мосту вранці 8 жовтня - лише початок. 

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

Що відомо про вибухи та пожежу на Кримському мосту 

Крим, міст, початок. Усе незаконне має бути зруйновано, усе вкрадене - повернуто Україні, усе російське окупаційне - вигнане, - наголосив Подоляк.

Між тим видання "РБК-Україна" із посиланням на джерелах у правоохоронних органах повідомляє, що підрив на Кримському мосту був спецоперацією СБУ.

Однак в СБУ поки офіційно ніяк не прокоментували цей інцидент. Між тим представники СБУ лише натякають на причетність до цього.

У своєму Telegram-каналі СБУ опублікувала фото пошкодженого мосту, прокоментувавши його комічним віршем.

Між тим так звана "влада" анексованого РФ Криму вже заявляє про запуск сухопутного коридору через окуповані території України у зв'язку з пошкодженням Кримського мосту.

Про це, зокрема, заявив так званий "радник глави Криму" Олег Крючков.

При цьому Крючков додав, що на мосту пошкоджено лише одну нитку автомобільної частини. Дві лінії візуально цілі.

Крім того, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Росія не може дати прогнози щодо термінів відновлення Кримського мосту.

Кремлівський диктатор Володимир Путін вже доручив власному уряду створити комісію із розслідування обставин вибухів та пожежі на Кримському мості.

Президент доручив прем'єр-міністру сформувати урядову комісію для з'ясування причин події та якнайшвидшої ліквідації наслідків. До її складу увійдуть також голови Краснодарського краю та Криму, представники Росгвардії, ФСБ, МВС, - заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

Він повідомив, що Путін отримав доповіді про ситуацію від прем'єра Росії Михайла Мішустіна, заступника глави уряду РФ Марата Хуснулліна, глав МНС Олександра Куренкова та Мінтрансу Віталія Савельєва, а також керівників силових відомств.

Він також додав, що глави МНС та Мінтрансу РФ виїхали на місце інциденту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?