Подоляк заявив про необхідність знищення Кримського мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк заявив про необхідність знищення Кримського мосту

Подоляк заявив про необхідність знищення Кримського мосту
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, ЗСУ розглядають Кримський міст, як законну військову ціль.

Джерело: The Guardian

Україна планує знищити Кримський міст

Це незаконне будівництво і основні ворота для постачання російської армії в Криму. Такі об'єкти повинні бути знищені, - зазначив Подоляк.

За словами представника ОП, контрнаступ ЗСУ спрямований на створення хаосу в лавах кремлівської окупаційної армії. Зокрема, українські військові наносять потужні удари по шляхах постачання армії РФ углиб окупованих українських територій.

Подоляк зауважив, що упродовж наступних 3 місяців слід чекати нових "загадкових" ударів по військових та стратегічних об'єктах на території окупованого Криму та військових аеродромах армії РФ.

Наша стратегія - знищити логістику, лінії постачання, склади боєприпасів та інші об'єкти військової інфраструктури. Це створює хаос в їх силах, - зазначає радник керівника ОП.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Він зазначив, що підхід ЗСУ відрізняється від використання кремлівською армією прямих артилерійських потужностей під час наступу на Донбасі, адже українська артилерія навідміну від російської не завдає ударів по населених пунктах та цивільній інфраструктурі.

Український контрнаступ виглядає зовсім по-іншому. Ми не використовуємо тактику 60-х і 70-х років минулого століття, - наголосив Подоляк.

Подоляк додав, що за допомогою ракет великої дальності, поставлених Заходом, Україна сподівається послабити сили окупантів завдяки "відсутності поставок і відсутності боєприпасів".

При цьому представник ОП припустив, що атака на аеродром "Саки" поблизу Новофедорівки могла бути справою партизанського руху.

Однак він відкинув будь-які припущення, що це міг бути нещасний випадок, як відразу ж після цього припустила Москва.

Подоляк сказав, що у росіян була "інша фізика", якщо вони вважали, що вибухи сталися через те, що викинуті сигарети призвели до вибуху складів боєприпасів.

Звичайно, я згоден з Міноборони Росії, яке прогнозує більше подібних інцидентів в найближчі два-три місяці. Я думаю, що ми могли б побачити більше таких випадків, - зазначив представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?