Подоляк заявив про початок прелюдії до контрнаступу ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк заявив про початок прелюдії до контрнаступу ЗСУ

Подоляк заявив про початок прелюдії до контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, звільнення Збройними силами України Бахмута, яке уже почалося, буде прелюдією до контрнаступу.

Джерело: Bild

Що насправді відбувається у Бахмуті — пояснення Подоляка

Представник команди Володимира Зеленського звертає увагу на те, що наші воїни уже взяли ініціативу в свої руки.

Це не означає, що Бахмут буде звільнений завтра, але важкі бої триватимуть, і боєздатність Росії руйнуватиметься й надалі. ...У ширшому сенсі Бахмут – це прелюдія до контрнаступу. Це двері, які відкривають можливість для України почати успішний контрнаступ, - пояснив Михайло Подоляк.

Журналісти поцікавилися у радника глави ОПУ, коли розпочнеться контрнаступ.

За словами Михайла Подоляка, це "не одна подія, яка розпочалася сьогодні й закінчиться завтра, це безліч дій, десятки і сотні дій, деякі з яких уже здійснюються".

Він також звернув увагу на те, що потужні обстріли російської матеріально-технічної підтримки знижують можливості ворожих військ.

ЗСУ незабаром остаточно знищать міф про велич російської армії

Окрім того, представник ОПУ повідомив про невеликі локальні просування наших захисників в різних частинах Донеччини.

Я вважаю, що ми побачимо катастрофічні події, які спіткають російську армію. Вона буде змушена дуже швидко покинути окуповані території. На мій погляд, це буде спекотний весняно-літній сезон. Міф про силу російської армії, яким так довго лякали Європу й Німеччину, нарешті руйнується, - наголосив Михайло Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?