Подробиці підриву автомобіля "начальника поліції" окупованого Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Подробиці підриву автомобіля "начальника поліції" окупованого Маріуполя

Подробиці підриву автомобіля "начальника поліції" окупованого Маріуполя
Джерело:  online.ua

У понеділок вранці, 27 березня, в тимчасово окупованому Маріуполі пролунав вибух. Згодом стало відомо про підрив автомобіля "начальника поліції" окупантів Михайла Москвина.

Джерело: Маріупольська міськрада, Петро Андрющенко

У якому стані потерпілий окупант

Михайло Москвин відповідальний за роботу фільтраційних таборів в окупованому Маріуполі. Наразі він перебуває в лікарні в важкому стані.

Проте пропагандиські Telegram-канали повідомили, що Московін отримав легку контузію, тому, що в момент вибуху він знаходився за кілька метрів від авто.

Фото: t.me/mariupolrada

Ось вона відплата, що була поруч. А тепер починає мінусувати сволоту. Маріупольський опір завдав удару в окупованому Маріуполі, підірвавши автомобіль одного з топ-військових. Подробиці згодом, — написав Андрющенко.

Інцидент з автомобілем стався о 8-й ранку в районі ринку Бахчиванджі у Приморському районі на проспекті Будівельників.

Цей злодій відповідальний за створення та функціонування фільтраційних наборів навколо Маріуполя. За його указами тисячі мирних маріупольців опинилися за ґратами. Але покарання знайде кожного ворога. Яким би не був прогноз лікарів, але його доля вже вирішена, - розповів міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Навіщо насправді Путін зімітував візит у Маріуполь

Візит нібито російського диктатора Володимира Путіна до тимчасово окупованого міста був відповіддю на претензії його критиків всередині РФ, переконаний радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У такий спосіб очільник Кремля вкотре спробував врятувати свій рейтинг та "відбілити" імідж.

Це просто збіг. Візит Путін до Маріуполя — це просто відповідь тій "патріотичній" частині росіян, які його звинувачують у тому, що він постійно сидить у бункері, не буває на лінії фронту, в окупованих містах. І ці всі претензії лунали на тлі візитів нашого президента то до Херсону, то до Бахмуту. Ну, Путін повинен був щось таке продемонструвати. Тому вони так символічно продемонструвала Севастополь, а потім, ніби раптово, одразу Крим. Як на мене, не дуже воно вийшло успішно. Останній візит Зеленського під Бахмут все на нуль помножив.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?