Подружжя, яке прожило разом 69 років, померло в один день, тримаючись за руки
Категорія
Світ
Дата публікації

Подружжя, яке прожило разом 69 років, померло в один день, тримаючись за руки

Подружжя, яке прожило разом 69 років, померло в один день, тримаючись за руки
Джерело:  Daily Herald

В Іллінойсі, США, подружжя, що прожило разом 69 років, померло в один день, тримаючись за руки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Herald.

Родичі подружжя розповіли американським ЗМІ, що 91-річний Ісаак Ваткін тримав руку своєї 89-річної дружини Терези, яка померла від хвороби Альцгеймера. Через 40 хвилин після неї помер і він.

Члени сім'ї говорять, що знайшли розраду в тому, що їхні батьки були разом до кінця.

"Ви не хочете бачити, що вони відходять, проте ви не можете просити більшого", - сказав онук Вільям Ваткін.

"Їх любов одне до одного була настільки сильна, що вони просто не могли жити один без одного", - сказала дочка Клара Джесклін на спільному похороні подружжя.

Читайте також: Джастін Тімберлейк вдруге стане батьком

"Вони завжди були закохані, буквально до кінця. До останньої секунди", - сказав рабин Баррі Шехтер, який очолював поховальну службу в передмісті Чикаго Арлінгтон Хайтс.

Співробітники місцевої лікарні "Хайленд-Парк" виявили в суботу, 22 квітня, що містер та місіс Ваткін не відповідають на запити, а їхнє дихання було слабким, та вирішили помістити їх ліжка поряд.
Пара виростила трьох дітей в місті Скокі, штат Іллінойс, і мала гарні стосунки зі своїми онуками, кажуть члени сім'ї. Містер Ваткін працював дистриб'ютором кошерного м'яса, а місіс Ваткін була домогосподаркою та манікюрницею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?