Подвійний конфуз Лаврова в заяві про Донбас насмішив мережу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Подвійний конфуз Лаврова в заяві про Донбас насмішив мережу: з'явилося відео

Подвійний конфуз Лаврова в заяві про Донбас насмішив мережу: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров став «героєм» чергового конфузу: виступаючи на семінарі "Потсдамські угоди" і розповідаючи про бажання Росії розв'язати конфлікт на Донбасі, дипломат у 15-хвилинній промові обмовився двічі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
Зокрема, коментуючи позицію Росії щодо конфлікту на Донбасі, російський міністр сказав, що ті, хто говорить про бажання Москви залишити конфлікт в зоні АТО в "підігрітому, підмороженому стані", намагається "перекладати з хворої голови на столову".
"Росія зацікавлена у вирішенні конфлікту біля своїх кордонів більше, ніж хто-небудь інший. Незважаючи на те, що періодично ви чуєте твердження, ніби ми хочемо штучно затягувати конфлікт, зберігаючи його в такому підігрітому, підмороженому стані назавжди. Це спроби з непридатними засобами перекладати з хворої голови на їдальню", – сказав Лавров.


Читайте також: Смішний Лавров: соцмережі іронізують над новими словами міністра Путіна щодо Донбасу.

Очевидно, глава російського МЗС мав на увазі або "підігрітий", або "підморожений" конфлікт, а також "здорову" голову замість "столової".
Конфуз Лаврова дивіться з 10:40:



Соціальні мережі жорстко висміяли обмовки путінського міністра.



Paul Ramone: «На столову так на столову.... в МЗСі із Захаровою зранку не закусять... і за мікрофон значить».

Ангел Предохранитель: «Як складно брехати».

Vlad Fedosov: «А їхня команда взагалі зомбарі, здається...».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у  мережі посміялись над смішним фото голові МЗС України Павла Клімкіна і його російського колеги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?