«Погано почав – погано кінчиш!»: нардеп поскаржився на «злий погляд» Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

«Погано почав – погано кінчиш!»: нардеп поскаржився на «злий погляд» Зеленського

«Погано почав – погано кінчиш!»: нардеп поскаржився на «злий погляд» Зеленського

Церемонія інавгурації нового президента привернула увагу глядачів не тільки емоційною промовою Володимира Зеленського та його урочистим прибуттям до будівлі Верховної Ради, але й кількома казусними моментами. Одним з них, як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду », стала фотографія «злого погляду» нового глави держави у бік депутата Олега Ляшка.

Як стверджує лідер «радикалів», цей випадок трапився, коли Володимир Зеленський проходив сесійною залою після завершення своєї інавгураційної промови. За версією Ляшка, появу «злого погляду» спричинила його фраза до нового президента: «Володимире, погано почав, – погано кінчиш!»

Всім відомо, що Олег Ляшко, як і Володимир Зеленський, звик до екстравагантності у політиці. Зараз, через те що чимала кількість виборців Ляшка звернула свою увагу на Зеленського, лідер «радикалів» має значно посилити свою активність на публіці. Інакше до майбутнього парламенту він навряд чи потрапить. Володимир Зеленський в якості головного ворога для Олега Ляшка підходить якнайкраще.

Нагадаємо, що вчора перед початком проведення консультацій між президентом та лідерами парламентських фракцій виник скандал. Його ініціатором став Олег Ляшко, який зняв на смартфон стрім свого спілкування з охоронцями Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?