Погода погіршиться: синоптики не порадували прогнозом на початок тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода погіршиться: синоптики не порадували прогнозом на початок тижня

Погода погіршиться: синоптики не порадували прогнозом на початок тижня
Джерело:  online.ua

З понеділка, 11 листопада, в більшості областях України погода значно погіршиться. На зміну сухим і теплим осіннім дням прийдуть дощі, які принесе атмосферний фронт. Такий прогноз зробила народний синоптик Наталка Діденко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Крім дощів, територію Україну накриють сильні тумани. При цьому температура буде аномально теплою - в середньому повітря прогріється вдень до +12...+18°С, а вночі стовпчики термометрів будуть стійко триматися на відмітках +9...+12°С.

У Києві погода в понеділок, 11 листопада, буде вологою, але в другій половині дня дощ закінчиться. Температура повітря становитиме +11...+13°С вдень, вночі - +8...+10°С.

У вівторок, 12 листопада, дощів не передбачається, але в центральних, західних, північних і східних областях ночі стануть холодніше. Стовпчики термометрів після заходу сонця будуть опускатися до +3... +5°С, а вдень повітря не буде прогріватися вище +12°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на початку жовтня в Україні почалася справжня зима. Сніг випав на заході країни, в селі Поляниця Івано-Франківської області. Зокрема, снігом засипало з найбільших гірськолижних курортів України Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?