Погода раптово погіршиться: в Україні оголошено штормове попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода раптово погіршиться: в Україні оголошено штормове попередження

Погода раптово погіршиться: в Україні оголошено штормове попередження
Джерело:  online.ua

У вівторок, 15 жовтня, в багатьох областях України буде сильний туман, в зв'язку з яким оголошено штормове попередження. В цілому погода буде теплою - вдень повітря прогріється до + 23°С. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

Сильний туман 15 жовтня, за прогнозом синоптиків, накриє південні, центральні і східні області України. "Видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні рятувальників. Вони закликають по можливості не сідати за кермо при сильному тумані, а на дорогах поводитися обережно та їздити з увімкненими фарами.

Незважаючи на погіршення погодних умов, вдень на території України буде тепло, сонячно і сухо. У всіх областях країни стовпчики термометрів піднімуться до +21...+23°С, а вночі не будуть опускатися нижче +8...+10°С.

За прогнозом, тепла осіння погода протримається в Україні до кінця тижня. Тільки на вихідних на кілька градусів знизиться температура, але дощів і снігу не передбачається.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 6 жовтня Карпати засипало снігом. Під сніговим покривом опинилися найбільші курорти країни Драгобрат, Захар Беркут, Тростян і Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?