Похорон принцеси Леї: актриса відзначилася і після смерті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Похорон принцеси Леї: актриса відзначилася і після смерті

Похорон принцеси Леї: актриса відзначилася і після смерті
Джерело:  online.ua

Американську актрису Керрі Фішер, яка відома за роллю принцеси Леї в "Зоряних війнах", кремували і поховали в урні в формі таблетки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Російську службу BBC.


Читайте також: Фанати принцеси Леї незвичайним способом вшанували пам'ять про неї: опубліковано фото


За словами брата покійної Тода Фішера, актриса ніколи не приховувала факт наявності психологічних проблем, і гігантська таблетка "Прозака" була однією з улюблених її речей.


"Вона любила її, і вона лежала в її будинку, і Біллі (дочка Фішер, - ред) і я вирішили, що саме там вона б захотіла бути, - заявив він і додав, що Керрі Фішер поховали разом з матерію Деббі Рейнолдс, яка померла на наступний день після смерті актриси. - Вони тепер разом і завжди будуть разом тут і на небесах ".


Відзначимо, що "Прозак" є одним з найпопулярніших антидепресантів в світі, сприяє уповільненню виведення з мозку "нейромедіаторів", зокрема, "гормону радості" серотоніну.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Керрі Фішер померла 27 грудня на 61-му році життя. Актриса перенесла інфаркт після серцевого нападу, що трапився у неї на борту літака незадовго до посадки в Лос-Анджелесі в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?