Поки не чекайте: в партії Трампа "обрадували" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Поки не чекайте: в партії Трампа "обрадували" Путіна

Поки не чекайте: в партії Трампа "обрадували" Путіна
Джерело:  izvestia.ru

Новообраний президент США Дональд Трамп

відвідає Росію вже після інавгурації, яка відбудеться 20 січня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия", які цитують джерело в Республіканській партії США.


Радники Трампа переконали його здійснювати візит в Москву до офіційного вступу на посаду.


"Після деяких нарад усередині команди було прийнято рішення почекати з візитом. Він буде готуватися вже після вступу на посаду президента Трампа", - сказало журналістам джерело в Республіканській партії.


У свою чергу американський політолог Дмитро Саймс сказав журналістам, що рішення почекати з серйозними переговорами між керівництвом РФ і Трампом до інавгурації стало політично вірним кроком.


На думку Саймса, командою Трампа було прийнято рішення почекати з візитом, оскільки це може бути розцінено як підрив політики нинішньої адміністрації.



Читайте також

:

У Трампа

вже є два сюрпризи для Путіна: з'явився сумний для Кремля прогноз


"Відомо, що

відбулася телефонна розмова між президентом Росії Володимиром Путіним і обраним президентом США Дональдом Трампом

. Сторони залишилися задоволені переговорами. Однак передчасно говорити про швидкий візит Дональда Трампа в Москву і подальшу зустріч з Володимиром Путіним і його радниками. Він майже напевно не відбудеться до інавгурації і до того моменту, як Трамп офіційно вступить на посаду президента США 20 січня", - сказав експерт.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

команда новообраного президента США Дональда Трампа підтвердила, що він спілкувався з президентом України Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?