Полетить багато голів: у Трампа несподівано пригрозили Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Полетить багато голів: у Трампа несподівано пригрозили Україні

Полетить багато голів: у Трампа несподівано пригрозили Україні
Джерело:  online.ua

Особистий адвокат американського лідера Дональда Трампа Рудольф Джуліані опублікував висновки зі своєї поїздки до України, а також до Будапешта і Відня, у справі щодо імпічменту Трампа. Про це він розповів у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Після сотень годин і місяців досліджень я зібрав свідків та документи, які розкривають правду, що стоїть за цим імпічментом, і показують, що Дональд Трамп не вчинив правопорушень", - наголосив адвокат президента США.

На думку Джуліані, корупція в 2016 році в Україні була настільки масштабною, що обов'язком очільника Білого дому було просити про американсько-українське розслідування.

"Вимагання, хабарництво та відмивання грошей виходять за рамки справи Байдена. Крім того, змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа", - заявив він.

Окрім того, Джуліані підкреслив, що колишній генпрокурор України Віктор Шокін має документи, які підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байденами.

 "Звільнений через погрозу Байдена затримати 1 млрд доларів життєво важливої допомоги США. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі помер, але одужав. В Україні, якщо це розкриється, полетить багато голів. Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити таким розслідуванням корупції в часи Обами: мільярди відмитих доларів; широке нецільове використання мільярдів, переважно доларів США; вимагання; хабарництво; змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа", - додав Джуліані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду  Крістін Лагард назвала американського лідера Дональда Трампа відповідальним за велику кількість ризиків для світової економіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?