Полетить сніг: синоптики уточнили прогноз погоди на початок тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Полетить сніг: синоптики уточнили прогноз погоди на початок тижня

Полетить сніг: синоптики уточнили прогноз погоди на початок тижня
Джерело:  online.ua

У понеділок, 7 жовтня, погода в Україні буде холодною. В ніч з неділі по всіх регіонах України, крім південних, очікуються заморозки, а вдень у західних і північних областях можливий сніг. Такий прогноз погоди на 7 жовтня зробила народний синоптик Наталія Діденко, передає ONLINE.UA.

Погода в Києві 7 жовтня теж не порадує мешканців столиці. Вдень повітря там прогріється до +4 ... + 9 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -2 градусів. Можливі невеликі опади, місцями - сніг, правда, поки що невеликий і слабкий.

"Чекаємо ще потепління разом", - додала синоптик, натякнувши, що тепло в Україну ще повернеться.

За прогнозом Укргідрометцентру, прохолодна погода в Україні з заморозками і невеликим снігом протримається до 10 жовтня, після чого прийде потепління з дощами. У свою чергу синоптик Леонід Горбань стверджує, що серйозні заморозки прийдуть в Україну 22-24 жовтня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у неділю, 6 жовтня, в окремі райони України прийшла справжня зима. Сніг випав на заході країни, в селі Поляниця Івано-Франківської області. Зокрема, снігом засипало один з найбільших гірськолижних курортів України Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?