Politico дізналося про долю генерала Суровікіна після його арешту в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Politico дізналося про долю генерала Суровікіна після його арешту в Росії

Politico дізналося про долю генерала Суровікіна після його арешту в Росії
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися американським журналістам, влада РФ відсторонила від роботи заступника командувача об'єднаного угруповання російських військ в Україні Сергія Суровікіна, відправила його під домашній арешт і наказала мовчати, поки про нього не забудуть.

Джерело:  Politico

Politico з'ясувало, що сталося з генералом Суровікіним після арешту

Блог ВЧК-ОГПУ, який вважають близьким до російських сил безпеки, повідомив, що Суровікіну дозволили відвідувачів, в тому числі кількох його підлеглих. Офіційне розслідування не ведеться, але Суровікін довгий час перебував у підвішеному стані, відповідаючи на незручні запитання. Генералу порадили залишатися в тіні, щоб про нього забули, - пишуть американські журналісти.

Редакції видання також вдалося дізнатися про те, що рішення про остаточну долю Суровікіна "повинна прийняти одна людина, і чим довше це буде тривати, тим більше ця людина буде вистигати".

Що важливо розуміти, йдеться конкретно про російського диктатора Володимира Путіна.

За кілька днів до того депутат Державної Думи Віктор Соболєв офіційно підтвердив, що Суровікіна відсторонили від виконання обов'язків командувача кремлівськими військами в Україні.

Він також припустив, що Суровікін може ще стати у пригоді російським окупантам, якщо за ним не виявлять серйозних порушень.

Експерт спрогнозував, що може статися з Суровікіним та Гіркіним

На переконання російського політолога Андрія Піонтковського, бойовик Ігор Гіркін, цілком можливо, загине у в’язниці, тоді як генерал Сергій Суровікін має шанс вижити і отримати помилування від очільника Кремля Володимира Путіна.

Запевняю вас, Суровікіна може коли-небудь і випустять із в’язниці, а от Гіркіна вони приб’ють, — пояснює експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?