Політик Микола Томенко розповів, хто "котить на нього бочку"
Категорія
Україна
Дата публікації

Політик Микола Томенко розповів, хто "котить на нього бочку"

Політик Микола Томенко розповів, хто "котить на нього бочку"
Джерело:  online.ua

Відомий український політик Микола Томенко в ефірі програми "Руденко.ONLINE.UA" розповів, хто "котить на нього бочку" у вітчизняній політиці.
ONLINE.UA вів пряму трансляцію програми.
Читайте також: Ігор Мосійчук: ми повинні допомагати чеченським повстанцям і грузинам, і Росія почне хитатися зсередини
На питання про те, хто, на думку Томенка, "котить на нього бочку", політик відповів, що відчуває тиск з боку багатьох українських колег і державних діячів.
"Напевно, багато політиків або державних діячів. Переважно пов'язані зі владою люди, оскільки дуже легко можна простежити, тому що ця "бочка постійно накочується" на певні телебачення, радіо, ЗМІ, і сегмент свободи слова для мене і моєї позиції все вужче і вужче. Може, таке враження, що "бочками обклали" набагато більше, ніж у нас тут, але будемо сподіватися, що наше сьогоднішнє спілкування - це спроба пролізти між нашими цими "бочками" і сказати те, що є насправді", - розповів Микола Томенко.
Сьогодні, 3 квітня, відбулася дебютна програма "Руденко.ONLINE.UA" на нашому порталі, першим гостем якої став відомий український політик, колишній заступник голови Верховної Ради, екс-віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань Микола Томенко. Програма "Руденко.ONLINE.UA" виходитиме з понеділка по п'ятницю о 16:00.





Фото: ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?