Політики розчарували королеву Єлизавету Другу: подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Політики розчарували королеву Єлизавету Другу: подробиці

Політики розчарували королеву Єлизавету Другу: подробиці
Джерело:  The Times

Королева Великої Британії Єлизавета II в приватній розмові висловила розчарування нинішньою політичною елітою за її «нездатність управляти». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету The Sunday Times, яка, в свою чергу, отримала цю інформацію зі своїх джерел в Букінгемському палаці.

Британські журналісти зазначають, що це одна з найбільш різких політичних заяв, яку коли-небудь робила королева за все своє 67-річного правління на престолі.

Відзначається, що свою думку Єлизавета Друга висловила на закритому заході після відставки колишнього очільника уряду Девіда Кемерона. З часом невдоволення королеви посилилось, вже через неспроможність британських політиків швидко вирішити проблему Брекзіта.

Джерела The Sunday Times стверджують, що Єлизавета Друга підтримує вихід Великої Британії з Європейського союзу. Однак представники королеви офіційно спростували ці слова, заявивши, що глава держави стоїть над політичними процесами і не висловлює будь-які заяви, які можуть розділити британське суспільство.

Як відомо, новий прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсов займає жорстку позицію щодо скорішого Брекзіту. За його словами, країна обов’язково вийде з Євросоюзу до 31 жовтня цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?