Політолог пояснив, як Україна може здолати Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог пояснив, як Україна може здолати Путіна

Політолог пояснив, як Україна може здолати Путіна
Джерело:  24 канал

Відомий політичний експерт Олег Рибачук заявив, що немає сумніву, що очільник Кремля Володимир Путін не хоче існування України як держави, рівнозначно, як він не хотів, щоб перемогла Помаранчева революція. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За його словами, у Путіна є одна річ, про яку говорять люди, які його знають, –він дуже любить гроші й хоче пожити довше без проблем, економічних санкцій і судових справ у Гаазі.

Тому він хоче, щоб ми розвалилися зсередини. Путін хоче через мінські домовленості зробити нас федерацією. Єдиний наш спосіб перемоги – це наша успішність і це розуміє і багато людей на Заході...Тільки ми це маємо робити, а не Захід. І українська влада має це усвідомлювати. Ми можемо бути успішними тільки тоді, коли будуть умови для реалізації", – наголосив Олег Рибачук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишна заступниця міністра МЗС України з питань єврінтеграції Олена Зеркаль здивувала доволі оптимістичним прогнозом. Вона наголосила, що Україна має всі шанси перемогти Росію на міжнародних майданчиках. На її думку, у цьому сенсі 2020 рік буде показовим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?