Експерт розповів, чому демократи не зможуть оголосити імпічмент Трампу
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт розповів, чому демократи не зможуть оголосити імпічмент Трампу

Експерт розповів, чому демократи не зможуть оголосити імпічмент Трампу
Джерело:  24 канал

Експерт з міжнародної політики Ілія Куса звернув увагу на те, що демократи не зможуть провести процедуру імпічменту чинного очільника Білого дому Дональда Трампа до інавгурації новообраного Джозефа Байдена. За словами фахівця, головна причина полягає в тому, що вона є занадто довгою та складною. Окрім того, до того часу в США вже буде новий президент. На переконання Куси, наразі акція з оголошенням імпічменту Трампа є виключно політичною дією. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Демократи намагаються піаритися, "добити" Дональда Трампа симолічно й ідеологічно та закріпити його поразку в головах людей", – стверджує політолог.

Окрім того, він прогнозує, що поляризація американців, яку побачили під час заворушень у Вашингтоні, буде продовжуватися. Також цілком ймовірно, що розкол в країні лише поглиблюватиметься. Як стверджує Куса, напружена ситуація у Штатх триватиме протягом усієї президентської каденції Байдена. На переконання міжнародного експерта, головним питанням для нього буде те, яким чином нівелювати ризики, що виходять з розколу.

"В іншому випадку Байден просто ризикує, що сутички при ньому знову посиляться", – припускає Куса.

За словами фахівця, новий американський лідер просто не встигне за 4 роки врегулювати всі конфлікти, які розгорілися в США протягом останніх років.

Ілія Куса також нагадав, що заглиблення представників влади США у внутрішньо-політичний порядок денний країни відбувався протягом 4 років президентства Трампа.

"Вони думали передусім про Америку. При Байдені ця стратегія продовжиться", – переконаний аналітик.

Куса вважає, що у Джо Байдена будуть інші методи комунікації зі своїми колегами, підходи до міжнародних відносин та фокус у зовнішній політиці. Проте саме внутрішньо-політичні проблеми США будуть пріоритетними для політики Байдена. За словами експерта, офіційний Київ має усвідомити, що робити ставку на Вашингтон наразі не варто.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, коли у Палаті представників відбудеться голосування за імпічмент Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?