Політолог: Зеленський для Путіна буде більш незручним, ніж Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог: Зеленський для Путіна буде більш незручним, ніж Порошенко

Політолог: Зеленський для Путіна буде більш незручним, ніж Порошенко

Віктор Небоженко, директор соціологічної служби «Український барометр», переконаний, що новий президент України Володимир Зеленський буде більш незручним для Кремля, ніж Петро Порошенко. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Главред», Зеленському, як і нинішньому президенту США, доведеться увесь час доводити громадськості, що він не є «проросійським».

«Зеленський буде для Путіна дуже незручним президентом України. Дуже! Передусім тому, що всі будуть підозрювати, що Зеленський – таємний друг Росії. Тому йому, як і Трампу, потрібно буде доводити протилежне, що він є проукраїнським політиком», – заявив Небоженко.

Новому президенту не вдасться, як Порошенку, грати роль типового українського політика: одягати вишиванку, брати в руки лампадку… На думку політолога, по Зеленському відразу видно, що він представник центральної та південно-східної України.

Віктор Небоженко вважає, що в Кремлі будуть намагатися отримати проросійську більшість на осінніх виборах до Верховної Ради. І у них є такі можливості.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія вчора оголосила дату, коли будуть офіційно оприлюднені результати президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?