Поліцейські у Парижі реанімували жінку, яку лікарі визнали померлою
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліцейські у Парижі реанімували жінку, яку лікарі визнали померлою

Поліцейські у Парижі реанімували жінку, яку лікарі визнали померлою
Джерело:  BBC

У Парижі двоє поліцейських реанімували 49-річну жінку, яку співробітники швидкої допомоги оголосили померлою за годину до того та видали свідоцтво про її смерть.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Російську службу BBC.

За інформацією Le Parisien, 18-річна дівчина викликала швидку допомогу, виявивши свою матір на підлозі без свідомості. Жінка, яка страждає від анорексії, ймовірно, перенесла інфаркт.

Лікарям не вдалося повернути жінку до життя, тож о 18:10 за місцевим часом вони підписали свідоцтво про смерть жінки. Проте за годину двоє поліцейських, які прибули для того, щоб скласти протокол про причини смерті, підняли ковдру, яка вкривала жінку, та помітили ознаки життя.

Читайте також: В Парижі "розгнівані дружини поліцейських" влаштували ходу: опубліковано відео

Як пише Російська служба BBC, один з правоохоронців перевірив пульс на шиї і виявив, що серце жінки все ще б'ється. Поки один із поліцейських тримав жінку за руку і намагався розмовляти з нею, інший терміново зателефонував у місцеву пожежну службу, де йому пояснили, як зробити штучне дихання і непрямий масаж серця. Після 30 хвилин цієї процедури жінка, яка офіційно вже вважалася мертвою, опритомніла.

Жінку доправили до лікарні, де вона провела вже майже тиждень, зараз вона йде на поправку.

Також повідомляється, що глава місцевої поліції закликав дати обом поліцейським нагороду.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура Франції встановила особу нападника на поліцейських в Парижі, ним виявився чотири рази судимий 39-річний Карім Чеурфі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?