Поліцейський збив двох дівчат на "зебрі"
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейський збив двох дівчат на "зебрі"

Поліцейський збив двох дівчат на "зебрі"
Джерело:  online.ua

У Кропивницькому (колишній Кіровоград) патрульний поліцейський на пішохідному переході наїхав на двох дівчат, в результаті чого вони отримали тілесні ушкодження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.
Подія трапилася близько 9:30 17 жовтня на вулиці Євгена Чикаленка в Кропивницькому, патрульний переміщався на ВАЗі 21011 з перевищенням встановленої швидкості руху, в результаті чого на пішохідному переході збив двох дівчат 1998 року народження.
В результаті інциденту обидві дівчини отримали тілесні ушкодження, одна з них була госпіталізована. Водій в ДТП не постраждав. Встановлено, що на момент скоєння наїзду на пішоходів патрульний був не при виконанні службових обов'язків.
За фактом події порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Київській області автомобіль збив дівчинку на пішохідному переході.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?