Поліція: активіста Олешка вбив учасник АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція: активіста Олешка вбив учасник АТО

Поліція: активіста Олешка вбив учасник АТО
Джерело:  online.ua

Начальник поліції Запорізької області Сергій Комісаров заявив, що вбивство добровольця батальйону Донбас Віталія Олешка здійснив учасник АТО. Окрім того, в поліції розповіли деталі підготовки і виконання вбивства передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Здійснив злочин учасник АТО. Може, вони на полі бою зустрічалися, і у них були непримиренні претензії... Ми відпрацюємо всі версії. Організована злочинна група готувалася до операції. Було підготовлено зброю. Придбано автомобіль, так звана євробляха, для того, щоб його можна потім було кинути або знищити. Ще була задіяна машина із запорізькими номерами", - сказав Комісарів.
В поліції зазначили, що підозрюваних, які пересувалися на автомобілі, зупинили і ідентифікували на першому блокпості, і тільки на другому - затримали.

"Ми не знали, наскільки вони озброєні, тому повинні були підготувати наших хлопців, щоб не потрапити в біду. І вже на другому блокпосту машину затримали",- пояснив Комісаров.

Серед основних версій мотиву вбивства - бізнес-інтереси, економічні, політичні та побутові питання.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 31 липня  в Бердянську застрелили добровольця батальйону Донбас, кавалера ордена За мужність 3-го ступеня Віталія Олешко з позивним Сармат. Жорстоке вбивство учасника АТО сталося серед білого дня на очах у дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?