У Бердянську жорстоко вбили учасника АТО
Категорія
Події
Дата публікації

У Бердянську жорстоко вбили учасника АТО

У Бердянську жорстоко вбили учасника АТО
Джерело:  online.ua

У вівторок, 31 липня, в Бердянську застрелили добровольця батальйону Донбас, кавалера ордена За мужність 3-го ступеня Віталія Олешко з позивним Сармат. Жорстоке вбивство учасника АТО сталося серед білого дня на очах у дружини.

Про вбивство Віталія Олешко повідомив його друг Андрій Маджаров в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Маджаров уточнив, що невідомий з мисливської рушниці двічі вистрілив в спину Олешко. Він зазначив, що вбивство сталося у дворі міні-готелю, що належить родині учасника АТО. Також за словами Маджарова, вбивцею Сармата був невідомий чоловік з бородою.

У Нацполіціі підтвердили вбивство 43-річного Віталія Олешко в Бердянську. У повідомленні прес-служби відомства йдеться, що інцидент стався близько 12:30 на вулиці Східній Бердянська. На даний момент на місці події працюють слідчі. У місті введено план перехоплення "Сирена".

Друзі та знайомі Віталія Олешко не можуть повірити в його смерть. Вони масово сумують в мережі по активісту.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві жорстоко вбили поліцейського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?