Поліція Лондону офіційно відреагувала на стрілянину у місті
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Лондону офіційно відреагувала на стрілянину у місті

Поліція Лондону офіційно відреагувала на стрілянину у місті
Джерело:  online.ua

Поліція Лондона на офіційному рівні підтвердила факт стрілянини у центрі мегаполіса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт правоохоронних органів.

Відомо, що певна кількість осіб отримала поранення внаслідок інциденту.

"Близько 13:58 поліцію викликали у зв'язку з ножовим нападом неподалік від Лондонського моста", - пояснили у пресслужбі.

Один чоловік був затриманий. Ще один загинув на місці події через вогнепальне поранення, отримане від рук поліції.

Правоохоронці зазначили, що мають тривогу через інформацію, яку оприлюднюють у медіа. Вони закликали слідкувати лише за офіційними джерелами та пообіцяли оголосити більше подробиць незабаром.

Наразі вони не готові підтвердити, з яким саме явищем був пов'язаний напад - з криміналом чи тероризмом. Рух мостом в обидві сторони все ще заблоковано.

За інформацією телеканалу Sky News, постраждалих налічується щонайменш п'ятеро.

Як повідомляв ONLINE.UA, у соціальних мережах були оприлюднені відеоролики, які продемонстрували натовп людей, які залишили міст. З'являлися дані щодо пострілів з боку переправи через Темзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?