Поліція посилила безпеку в Одесі перед матчем Суперкубку: чекають на провокації
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція посилила безпеку в Одесі перед матчем Суперкубку: чекають на провокації

Поліція посилила безпеку в Одесі перед матчем Суперкубку: чекають на провокації
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Міністерство внутрішніх справ має інформацію про спроби провокації в Одесі перед початком сьогоднішнього футбольного матчу за Суперкубок України між командами «Динамо Київ» та «Шахтар Донецьк». Через це правоохоронці посилили заходи безпеки біля стадіону «Чорноморець».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

За даними МВС, громадський порядок під час матчу забезпечуватимуть 1200 правоохоронців. Як очікується, матч Суперкубку України з футболу сьогодні відвідає президент Володимир Зеленський.

«Традиційно матч відвідає велика кількість любителів футболу, зокрема – фани з різнополярними поглядами. Не виключено, що можливі провокації і порушення порядку. У поліцію вже надійшла інформація про можливу готовність окремих груп уболівальників здійснити хуліганські дії, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в місті", – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці МВС.

Окремо зазначається, що окрім звичайних правоохоронців, які стежитимуть за громадським порядком упродовж дня і до завершення поєдинку, перед початком матчу стадіон і прилеглу до нього територію перевірять вибухотехніки і кінологи.

Нагадаємо, що телевізійна трансляція Суперкубку з футболу буде відбуватися лише по двом телеканалам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?