Поліція вже готова: Аваков виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція вже готова: Аваков виступив з гучною заявою

Поліція вже готова: Аваков виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що на виконання рішення уряду, всі гральні заклади припиняють функціонування від 20 грудня 2019 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

"Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та ігральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів", - заявив Арсен Аваков.

Пізніше він додав, посилаючись на дані очільника Нацполіції Ігоря Клименка, що поліція вже готова до виконання наказу.

За словами начальника управління департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Володимира Околіта, що лише за минулу ніч поліція припинила діяльність 152 різноманітних об’єктів грального бізнесу, які вважалися незаконними. Він також зауважив, що приблизна загальна вартість вилученого грального обладнання становить 46 мільйонів гривень.

Варто нагадати, що український уряд прийняв постанову, відповідно до якої, скасував деякі положення наказу комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Мінфінансів від 12 грудня 2012 року про заборону грального бізнесу в Україні. Постанова вже опублікована і набула чинності. Нацполіція та фіскальна служба має забезпечити вжиття відповідних заходів задля реалізації рішення уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 грудня очільник Кабміну Олексій Гончарук зібрав уряд на екстренне засідання. В ході засідання міністрів України він виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?