Поліція взялася посилено охороняти центр Києва - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція взялася посилено охороняти центр Києва - що відбувається

Поліція взялася посилено охороняти центр Києва - що відбувається
Джерело:  online.ua

14 січня столичні поліцейські і нацгвардійці заступили на посилене чергування, щоб забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт поліції Києва.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - сказано в повідомленні столичної поліції.

Окрім того, правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 січня київські поліцейські затримали так званого злодія у законі на прізвисько "Камо Московський". За офіційними даними, він незаконно в’їхав до України, щоб підпорядкувати собі організовану злочинність та уникнути відповідальності в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?