У Києві піймали злодія у законі, який втік з РФ - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві піймали злодія у законі, який втік з РФ - що відомо

У Києві піймали злодія у законі, який втік з РФ - що відомо
Джерело:  online.ua

Київські поліцейські затримали так званого злодія у законі на прізвисько "Камо Московський". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

За офіційними даними, він незаконно в'їхав до України, щоб підпорядкувати собі організовану злочинність та уникнути відповідальності в РФ.

"57-річний уродженець Грузії та громадян Російської Федерації був коронований у 1983 році в Тбілісі. Неодноразово був засуджений за скоєння тяжких злочинів, зокрема. Загалом провів у місцях позбавлення волі РФ, у тому числі строгого режиму, понад 30 років. Останній раз звільнився у жовтні 2019 року", - пояснили у поліції.

Наразі "Камо" перевели у пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Термін утримання сягає 6 місяців.

Найближчим часом буде вирішено питання про його депортацію та заборону відвідувати Україну у наступні 5 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку грудня український президент Володимир Зеленський вніс у парламент законопроєкт, спрямований проти злодіїв у законі. Цей документ встановлює відповідальність за цей кримінальний статус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?