Поліція за наказом Авакова оточила дім власниці будинку для літніх після трагічної пожежі
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція за наказом Авакова оточила дім власниці будинку для літніх після трагічної пожежі

Поліція за наказом Авакова оточила дім власниці будинку для літніх після трагічної пожежі
Джерело:  online.ua

У Міністерстві внутрішніх справ оперативно відреагували на трагічну пожежу в будинку для літніх людей у Харкові. До власниці пансіонату, яка знаходилася на момент інциденту вдома, спрямували поліцію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства у Telegram.

За оприлюдненими даними, через пожежу в “Золотому часі” відкрито кримінальне провадження.

"Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу - "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки". Наразі вирішується питання про затримання власниці пансіонату. Оскільки вона перебуває на лікарняному, біля її помешкання виставлені наряди поліції. Також правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, в ході яких допитують управляючого установи, якого теж буде затримано в порядку статті 208 КПК. Трьох осіб зі складу обслуговуючого персоналу доставлено до поліції, їх опитують", - цитує пресслужба Авакова.

Міністр зауважив, офіційно підтверджено загибель 15 осіб. Інші 5 людей знаходяться в лікарні з травмами.

"Остаточні причини цієї трагедії будуть встановлені у найкоротші терміни. Наразі вже створена урядова комісія, яка працюватиме на місці трагедії. Усі винні будуть притягнуті до відповідальності, згідно з чинним законодавством", - резюмував Аваков.

Нагадаємо, інцидент стався вдень у четвер, 21 січня. На інцидент першим відреагував президент Володимир зеленський, який доручив Міністерству внутрішніх справ оперативно розібратися з причинами трагедії. Він наголосив, на особистому контролі повинен справу тримати Арсен Аваков.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Кабінеті міністрів планують зібратися на позачергове засідання через резонансну трагедію в будинку для літніх людей у Харкові. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль оголосив про це одразу після розголосу деталей щодо трагічного інциденту у четвер, 21 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?