Поліція затримала ще одного "злодія в законі" з Грузії: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція затримала ще одного "злодія в законі" з Грузії: з'явилися фото та відео

Поліція затримала ще одного "злодія в законі" з Грузії: з'явилися фото та відео
Джерело:  online.ua

У Києві співробітники поліції затримали "злодія у законі", громадянина Грузії Левана Цинцадзе, якого згодом видворили за межі України із забороною в’їзду на територію держави строком на три роки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції України.

Читайте також: Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з’явилися фото і відео

"Співробітниками Департаменту карного розшуку Національної поліції України на території столиці затриманий грузинський "злодій в законі" Леван Цинцадзе на прізвисько "Коста". Його було "короновано" у 2012 році за підтримки впливового "злодія в законі" Важі Біганішвілі на прізвисько "Важа Тбіліський". "Коронація" відбулася у 2012 році на території Греції", - розповіли у поліції.

"Згідно з даними Міжнародної організації кримінальної поліції Інтерпол, громадянин Цинцадзе був заарештований на території Греції за організацію злочинних груп, які причетні до скоєння крадіжок з помешкань громадян", - йдеться у повідомленні.

10 травня Цинцадзе було видворено за межі України.

"Суспільна небезпека від перебування Л. Цинцадзе на території України полягає у намаганні встановити контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини", - пояснили у поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці квітня київська поліція затримала "злодія у законі" на прізвисько Гела Тбіліський, який займався "кришуванням" викрадачів авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?