Політтехнолог відреагував на чутки про погіршення відносин між Україною та США
Категорія
Світ
Дата публікації

Політтехнолог відреагував на чутки про погіршення відносин між Україною та США

Політтехнолог відреагував на чутки про погіршення відносин між Україною та США
Джерело:  online.ua

На тлі масштабного витоку секретних документів Пентагона почали стрімко ширитися чутки про кризу довіри у відносинах між Україною та США. За словами глави ГУР МО Кирила Буданова, цей інцидент жодним чином не вплине на відносини офіційних Києва та Вашингтона. Однак Associated Press стверджує, що команда Зеленського умисно не ділилася з Білим домом планами щодо контрнаступу ЗСУ, бо "мала сумніви у тому, що Штати можуть зберегти таємниці".

Джерело: "24 Канал"

Заяви про кризу довіри між Україною та США можуть бути фейком

За словами політтехнолога Бориса Тизенгаузена, матеріал Associated Press викликає у нього сумніви, адже його автором може бути взагалі якийсь проросійський журналіст, який працює на Кремль.

У мене був такий випадок, що була публікація, мовляв, "Європа втомилася від України. Там якось треба передивитися допомогу Україні. Європа не може допомагати... Виявилося, що автор цієї публікації близько 7 років писав про нафтогазовий ринок Росії. Через це й треба перевіряти, - наголосив експерт.

Чи є криза між Україною та США

На переконання Бориса Тизенгаузена, якби між офіційними Києвом та Вашингтоном дійсно погіршилися відносини, то США не продовжували б передавати Україні так багато зброї.

Найімовірніше, що всі чутки про кризу у відносинах є спробою Кремля хоч якось зупинити активну підготовку ЗСУ до контрнаступу та відтермінувати свою поразку у війні.

Думаю, що нині всі сили кинуті на те, щоби хоча б трохи намагатися відтермінувати або "в ідеалі", звісно, зробити неможливим український контрнаступ. Але ні, росіяни, не вийде, - зазначає експерт.

За словами політтехнолога, в Україні активно працюють спеціальні центри, котрі уважно вивчають наративи, які Росія просуває в Європі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?